Kopernootjesnieuws oktober 2011

Afdrukken
Categorie: Kopernootjes
Gepubliceerd op 16 oktober 2011
Geschreven door Francine Van Alboom

Om deel te nemen aan onze concertreis in juli laatstleden mochten Kopernootjes 2 vervroegd instappen in het orkest van KFO.

 

Onze altsaxen kregen het jonge talent van Daan en Robin in hun rangen. Ward is nu de jongste telg aan de trombone pupiter. De trompetten kregen de grootste aanwinst met Charles, Charlotte en Fien. Ook de hoorns mochten op uitbreiding rekenen : Bo en Emma zijn hier de aanwinst. Wij wensen hen allen veel succes binnen deze grote vriendengroep.

 

Sedert september zijn er 11 nieuwe kopernootjes gestart ! Twee leerlingen leren hoorn spelen, 1 trombone, 2 bugel en 6 leerlingen oefenen op de trompet. Ze zijn met veel enthousiasme gestart in het 1ste jaar AMV in de KUNSTacademie en krijgen binnen ons orkest les Koper. Volgend schooljaar volgen ze ook Koper aan de academie.
De groep samenspel is dit jaar klein maar fijn : 3 Kopernootjes uit de 3de lichting en 4 Kopernootjes uit de 4de lichting. Bart Leys leert hen om samen te musiceren, dus naar elkaar luisteren, naar de dirigent kijken en de partituur spelen. Niet zo vanzelfsprekend dus ! Maar oefening baart kunst !

  • Site laatst aangepast: woensdag 23 augustus 2017, 11:02:21.
Joomla 2.5 Templates designed by Web Hosting Reviews