Jazzy Fanfare Sounds ft. Bert Joris

Afdrukken
Categorie: Concerten
Gepubliceerd op 16 oktober 2011
Geschreven door Niels Stevens

Als muzikale afsluiter van ons 80ste ‘Eiken’ jubileumjaar 2011 hebben we de eer om een wereldvirtuoos van bij ons aan u voor te stellen tijdens Jazzy Fanfare Sounds featuring Bert Joris.

 

Bert Joris kwam op zijn vierentwintigste als jong talent de jazz binnen en heeft daardoor nog intensief kennis kunnen maken met een intussen vervlogen generatie. Hij speelde toen in het BRT jazzorkest onder leiding van Etienne Verschueren en leerde daar hoe zo’n groot orkest werkt, wat de rol van de solist erin is en hoe je met uitgekiende arrangementen kleur kunt geven aan het geheel. Sindsdien schaaft Joris nog alle dagen aan zijn stijl, waardoor hij vandaag tot de fijnste trompettisten en bugelspelers van Europa mag gerekend worden.
Intussen is zijn compositorisch talent ook steeds meer op de voorgrond gekomen, zeker sinds hij in 2001 met het Brussels Jazz Orchestra de magnifieke dubbel-cd ‘The Music of Bert Joris’ opnam. Hij verstaat de kunst om een ongecompliceerde melodie toch telkens veel reliëf te geven zodat ze fris en boeiend blijft.

 

Graag willen wij u dit spektakel aanbieden op 18 en 19 november om 20u in onze Wetterse luxeschouwburg CC Nova. Reserveer alvast uw tickets aan €10 via 0496/57 46 24, dit formulier, of via een Volksopbeurder.

 

11AF_Jazzy_Fanfare_Sounds

  • Site laatst aangepast: woensdag 23 augustus 2017, 11:02:21.
Joomla 2.5 Templates designed by Web Hosting Reviews